HELLEMANS
BEDRIJFSADVIES

ONAFHANKELIJK
CONSULT

OPTIMAAL
RENDEMENT

paal_mr_500x780
Kent u dat gevoel: een bepaalde richting in te worden gepraat?

Wanneer u met een financieel adviseur van een bank spreekt, weet u één ding zeker: die adviseert u een product van die betreffende bank. Niets mis mee, maar voor een financiering op maat leiden meer wegen naar Rome. Soms is een bank voor uw bedrijf een uitstekende keuze, maar er zijn ook andere financieringsvormen en kapitaalverstrekkers.


Alternatieven

Samen met u bepalen wij vooraf de strategie en selecteren wij partijen die daarbij passen. Soms is dat een bank, maar het kan ook prima een alternatieve kapitaalverstrekker zijn, zoals een informal investor. Of wellicht is crowdfunding iets voor u om aan het gewenste bedrijfskapitaal te komen.

Optimaal rendement
Bij ieder vraagstuk gaan wij naast u op de stoel van de ondernemer zitten. Onze rol hierbij is meerledig. Wij onderzoeken uw mogelijkheden en adviseren u de beste bedrijfsfinanciering. Maar zo nodig remmen wij u ook af, door vragen te stellen bij uw financieringsbehoefte. Dit doen wij kritisch maar respectvol en altijd met de focus op een optimaal rendement van uw onderneming.

Perfect voorbereid
Wij kennen de zin en onzin rond financieringen en risicoafwegingen. Wij weten ook op welke gronden een kapitaalverstrekker beslissingen neemt. Daarom leggen wij voor een onderhandelingsgesprek
in samenspel met u een voorstel op tafel dat de financier begrijpt en dat volledig klaar is om te fiatteren. Dit nuttige voorwerk scheelt u zorgen, kosten en lastige gesprekken.

Meer weten?
Klik op Contact en wij maken een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer

DAAROM KIEST U VOOR HBA:

  • Onafhankelijk en deskundig advies voor, tijdens en na uw financieringsaanvraag
  • Wij kennen de afwegingen van banken en andere financiers
  • Ons advies gaat altijd uit van uw bedrijfsvoering en dus uw belang
  • Wij verzorgen een concreet gemotiveerd voorstel voor uw financieringsaanvraag
  • Aantrekkelijke tarieven, zo mogelijk gekoppeld aan de oplossing voor uw vraagstuk