‘Succesvol financieel advies begint met een goed gevoel’

Taco Hellemans is oprichter en het gezicht achter Hellemans Bedrijfsadvies. Binnen de financiële wereld kent hij ‘alle kanten van de tafel’, want hij kan bogen op 30 jaar ervaring in het bankwezen en mkb. Zo begeleidde hij de exploitatie van diverse bedrijven en was hij leidend bij de financiering voor de aan- en verkoop van enkele daarvan. Van die kennis en ervaring laat hij zijn klanten graag profiteren, want als geen ander kent hij de afwegingen waarop banken en andere kapitaalverstrekkers hun keuzes baseren. Hierbij opereert hij volledig onafhankelijk.

Vertrouwen
Onafhankelijkheid en deskundigheid zijn volgens Taco essentieel om de klant de beste oplossing te kunnen bieden, maar er is meer. “Bij financieel advies praat je altijd over vertrouwelijke en vaak ook heel persoonlijke zaken”, zegt hij. “Als er tijdens het eerste gesprek geen klik is, kun je beter meteen afscheid nemen, want succesvol financieel advies begint met een goed gevoel. Om een klant optimaal van dienst te kunnen zijn, wil ik naast hem op de stoel van de ondernemer plaatsnemen. Dat lukt alleen op basis van wederzijds respect en vertrouwen.”

No-nonsense
In de praktijk blijkt Taco dat vertrouwen en goede gevoel vanzelf op te roepen bij de klant. “Ik houd van een no-nonsenseaanpak”, vervolgt hij. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Ik vind het leuk om mijn kennis van de financiële wereld in te zetten om ondernemers een stap vooruit te helpen. Ik begrijp zelfstandigen in het mkb, want ik behoor er immers zelf toe. Ik merk dat ik dezelfde taal spreek als mijn klanten en dat schept een band. Door je daadwerkelijk in hun positie te verplaatsen, vind je altijd de aanpak die het best bij die persoon en zijn of haar bedrijf past.”

Kennismaken?
Taco neemt graag de diverse mogelijkheden met u door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik op Contact en wij maken een afspraak met u.

Lees meer

HELLEMANS
BEDRIJFSADVIES

ONAFHANKELIJK
CONSULT

OPTIMAAL
RENDEMENT