ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600

Bedrijfsverkoop

Wanneer u overweegt uw bedrijf te verkopen, komt er heel wat op u af. Uiteraard wilt u de hoogst haalbare prijs, maar wat is uw bedrijf nu werkelijk waard? Is het bedrag dat u in uw hoofd heeft de reële marktwaarde, of kijkt een potentiële koper of financier hier heel anders naar? Of andersom: bent u niet te voorzichtig of te bescheiden en is er meer uit te halen dan u denkt? Een goede voorbereiding met een gedegen kennis van zaken is daarom cruciaal.

Geen vervelende verrassingen
De waardebepaling van een onderneming is bijzonder complex. Wat staat er op de balans? Hoe waren de afgelopen boekjaren en hoe ziet de prognose eruit? Zijn er wellicht mogelijkheden om uw bedrijf in de toekomst uit te breiden? Hoeveel goodwill moet een nieuwe eigenaar betalen? En spelen er misschien ook zaken die de verkoopprijs juist kunnen drukken? Wij bekijken al deze aspecten door de kritische ogen van een beoogde koper en diens financier. Samen met u bouwen we zo stap voor stap aan een opzet die resulteert in de hoogst haalbare verkoopprijs voor u en waarmee u tevens aan al uw verplichtingen als verkopende partij voldoet. Zonder vervelende verrassingen achteraf.

Persoonlijk
Anders dan een accountant of bedrijfswaardeerder, kijken wij verder dan de koele cijfers. Door onze ervaring in met name het midden- en kleinbedrijf begrijpen wij als geen ander dat bij de verkoop van een bedrijf ook persoonlijke motieven meespelen. Zeker wanneer het een noodgedwongen verkoop betreft of de overdracht van een familiebedrijf. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, met ook veel oog voor de emotionele kant van de transactie. Want bij de verkoop van uw bedrijf speelt veel meer dan alleen de hoogste prijs.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?
Klik op Contact en wij maken graag een afspraak met u.

ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600