ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600

Over ons

De uitdaging om ondernemers te adviseren en te begeleiden naar de beste financiële oplossingen op maat. Dat was voor Taco Hellemans de drijfveer om te starten met zijn eigen adviesbureau Hellemans Bedrijfsadvies (HBA). Na jarenlang als mkb-bedrijfsadviseur actief te zijn geweest bij banken, laat hij ondernemers – en andere ondernemende klanten – graag meeprofiteren van zijn ruime kennis en ervaring. Dit doet hij geheel onafhankelijk, zodat hij elke klant maatwerk kan leveren met het hoogst haalbare resultaat. Ongeacht met welke geldverstrekker u uiteindelijk in zee gaat.

Openheid en vertrouwen
Wij zien financieren als een ambacht en daar hoort volgens ons dan ook vakmanschap bij. Én een goed gevoel door een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Want als er tijdens de eerste kennismaking geen klik is, kun je beter direct afscheid nemen van elkaar. Of het nu zakelijk is of privé, bij financieringsvraagstukken en andere financiële kwesties bespreek je de meest persoonlijke zaken. Dat vergt openheid en vertrouwen van beide kanten. Alleen zo bereik je voor de klant het best haalbare resultaat.

Praktijkkennis
De beste reclame voor je bedrijf zijn behaalde resultaten. Op de pagina Cases leest u hier diverse voorbeelden van. Wij begrijpen de mkb’er en met onze ruime ervaring in het bankwezen kennen wij de afwegingen en voorwaarden waarop banken en andere geldverstrekkers hun beslissingen nemen. Met deze kennis en ervaring doet u uw voordeel bij de financiering of aankoop van een bedrijf of het afsluiten of oversluiten van een woninghypotheek. Maar ook bij het laten opstellen van een (levens)testament.

Kwaliteit en zekerheid
HBA beschikt over alle vereiste diploma’s en inschrijvingen, conform de Wet op het Financieel Toezicht. Daarbij houden wij onze kennis op peil door permanente vakgerichte educatie. HBA opereert volledig onafhankelijk, maar maakt voor specifieke financiële vraagstukken zo nodig ook gebruik van specialisten uit een uitgebreid netwerk. Alles is erop gericht u de hoogste kwaliteit en zekerheid te kunnen bieden.

Nieuwsgierig?
Klik op Contact en wij maken graag een afspraak met u.

ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600