ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600

Hypotheekadvies

Van huis uit adviseren wij ondernemers bij financiële oplossingen voor hun bedrijf. Omdat hierbij ook bedrijfshypotheken en privéfinanciën aan bod komen, hebben wij hypotheekadvies voor woningen als een logisch gevolg daaraan toegevoegd. Dus zowel voor de hypotheek voor bedrijfsonroerendgoed als voor een privéwoning bieden wij u graag deskundig advies.

Kies voor maatwerk
Door ontwikkelingen op de financiële markten en nieuwe wet- en regelgeving verandert de hypotheekmarkt voortdurend. Tot voor kort waren de aflossingsvrije en beleggingshypotheek populair, maar tegenwoordig wordt er weer veel vaker afgelost, met bijvoorbeeld een lineaire of annuïteitenhypotheek. Ook diverse combinaties zijn mogelijk en door de extreem lage rente van dit moment kan het aantrekkelijk zijn om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Met ons advies kiest u voor maatwerk.

Hypotheekonderhoud
Voor het privéhypotheekadvies werken wij samen met hypotheekketen Financieel Fit. Net als wij, is deze hypotheekorganisatie ongebonden, dus bent u altijd verzekerd van het beste advies voor uw persoonlijke situatie. Als uw eigen Financieel Fit Coach bieden wij u de mogelijkheid van een persoonlijk financieel onderhoudsplan en onze jaarlijkse Fit-check met advies en bijsturing. Op deze manier blijft uw lopende hypotheek altijd up-to-date, betaalt u niet te veel en houdt u optimaal de regie over uw financiën.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Klik op Contact en wij maken graag een afspraak met u.

ZORGELOOS
ONDERNEMEN

OPLOSSINGEN
OP MAAT

0252 503 600